Rijschool

Sinds 2017 verzorgt ’t Stalhûs rijlessen voor het trekkerrijbewijs (T). In 2023 hebben wij onze rijschool uitgebreid met rijopleidingen voor het vrachtautorijbewijs (C + CE) en autorijbewijs (B + BE). Wij leiden kandidaten op en begeleiden hen op persoonlijke wijze richting het praktijkexamen. Ook voor het volgen van theorielessen om je voor te bereiden op het theorie-examen, ben je bij ’t Stalhûs aan het juiste adres!

Rijschool Leeuwarden

Zowel voor onze trainingen als onze rijopleidingen geloven wij in een persoonlijke aanpak. Bij ’t Stalhûs maken wij trajecten op maat voor het behalen van je rijbewijs. Samen met jou stellen we een plan op waarin wij het aantal lessen bepalen die jij nodig hebt om goed voorbereid en met vertrouwen het praktijkexamen in te gaan. Door deze aanpak hebben wij de afgelopen jaren al vele kandidaten succesvol opgeleid. Daarom vind je bij ons geen standaard rijlespakketten.

We zijn trots op het wagenpark dat wij tot onze beschikking hebben voor onze rijlessen! Voor je T-rijbewijs stap je op een stoere John Deere (type 6155R) met Joskin kipper of New Holland 5AC140 met Joskin kipper, de rijlessen voor de vrachtwagen zijn in een DAF (type CF330) met of zonder aanhanger en voor de autorijlessen maken wij gebruik van een Volkswagen Golf. En dat alles in de herkenbare kleuren van ’t Stalhûs.

Meer weten over de mogelijkheden voor het behalen van je rijbewijs bij ’t Stalhûs?
Vul het contactformulier in en we informeren je graag over onze rijopleidingen.

    Rijlessen bij 't Stalhûs in Lekkum, bij Leeuwarden

    Oefenen met de theorie? Bestel je (online) theorieboeken eenvoudig in de webshop van theorie-leren.nl via ’t Stalhûs. Heb je een online product gekocht in de webshop? Log dan in via onderstaande button en kom direct in de oefenomgeving. Succes met het leren van de theorie voor je rijbewijs!